1

WIEBERR

Wieberr se bavi proizvodnjom sredstava za njegu automobila, sredstava za čišćenje, sredstava za pranje tepiha, zaštitnih boja i lakova. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i  širokim i istraživačkim i razvojnim mogućnostima Wieberr pruža usluge prema zahtjevima na tržištu Kompanija Wiebber je u samom početku imala cilj da bude vodeća kompanija na domaćem tržištu, pored toga veoma uspješno djeluje na tržištima Belgije, Holandije, Francuske i Njemačke, a od kraja 2016. godine svoje proizvode izvozi u 23 država širom svijeta. Wieberr posjeduje sve potrebne certifikate kao što su ISO 9001 i ISO 14001. BPI je generalni zastupnik firme WIEBERR za balkanske zemlje.
2

KROMEL

Grupacija Kromel je lider na tržištu Turske u proizvodnji mašina za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda. Preko dvadeset pet godina svoj asortiman izvozi u četrdeset tri države svijeta. Po principu “ključ u ruke” pruža uslugu cjelokupnog procesa: planiranja, projektovanja, instalacije, primjene i proizvodnje objekata za proizvodnju mlijeka i mliječnih proizvoda. Pored toga, bogata i kvalitetna lepeza proizvoda uključuje i rezervoare za hlađenje mlijeka, tankere i mjerne sisteme za transport mlijeka, kao i sisteme skladištenja mlijeka. Osim toga, tu su i proizvodne linije za proizvodnju sireva kačkavalja, pletenice, topljenog sira, goude i edamera, mozarelle, bijelog sira, lor sira, zatim linije za proizvodnju maslaca, ajrana, jogurta, kefira, smetane, quark labne, kremastog sira, čvrstog jogurta, UF sira i PAS sisteme. Pored već navedenih, Kromel proizvodi i linije za proizvodnju majoneze, kečapa, senfa, pekmeza, slatka sa sastojcima mlijeka, voćnog jogurta, meda, džema i marmelade. Svi proizvodi Kromel Grupacije posjeduju standarde ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, OHSAS 18001, TSE, CE, TUV i GSI EN 287-1 i EN 1418. BPI je generalni zastupnik firme KROMEL za balkanske zemlje.
3

SAFRAN

Firma Safran ima preko trideset godina iskustva u sektoru proizvodnje mašina za čišćenje. Danas u svojoj ponudi ima skoro stotinu proizvoda visokog kvaliteta i standarda, ekološki prihvatljivih i sa niskom potrošnjom električne energije. To su proizvodi iz kategorija mašina namijenjenih za:industrijsko čišćenje, dubinsko pranje, čišćenje industrijskih tepiha, zatim specijalni proizvodi, rezervni dijelovi, mašine za pranje pod pritiskom i mašine za samoposluživanje. Ono što firmu Safran čini specifičnom jeste usluga koju pruža nakon prodaje mašina, a to je davanje garancije, dobavljanja rezervnih dijelova, savjetovanja itd. Safran je danas prepoznatljivo ime u svijetu kada je u pitanju sektor za proizvodnju mašina za čišćenje i svoje proizvode izvozi u preko pedeset država. BPI je generalni zastupnik firme SAFRAN za balkanske zemlje.