1

TURREST – TURKISH REAL ESTATE

Kupovina nekretnina jedan je od najpopularnijih oblika ulaganja, a osnovno pravilo investiranja kaže da treba ulagati u ono što može donijeti najbolji povrat na uloženo. Turska je pravo mjesto za to. TURREST- Turkish Real Estate će vas odvesti do najboljih dijelova Turske u kojima možete kupiti vašu nekretninu. Zajedno sa partnerima u Turskoj za vas ćemo pronaći stan, kuću, zemljište ili bilo koju drugu vrstu nekretnine.
2

EFEGRAFI – FABRIKA GRAFIČKOG DIZAJNA

Mi smo fabrika grafičkog dizajna sa sjedištem u Sarajevu. Svoje usluge nudimo širom svijeta ali oficijelnu kancelariju posjedujemo i u Republici Turskoj. Specijalizovani smo za transformaciju digitalnog prisustva sajtova malih ali i velikih preduzeća. Naša misija je da pomognemo preduzećima da pronađu savršenu online strategiju.

Za Vas izrađujemo grafički dizajn korporativnog indentiteta, dizajn logotipa, promotivnih materijala, web stranica, materijala za društvene mreže, kao i sve ostalo potrebno za izgradnju imidža Vašeg brenda.

www.efegrafi.com

3

EDSA COURT – SPORTSKI BALONI

Sportski baloni bh brenda EDSA Court predstavljaju svestran zaklon od sunca, vjetra i snijega pružajući odlične uslove za treniranje raznih sportskih aktivnosti. Pored toga baloni se mogu koristiti kao svadbeni saloni, skladišta, za prekrivanje bazena, a u njima je moguće organizirati sajmove, konferencije i sl. Pristupačna i ekonomična cijena u odnosu na sportske dvorane, brza montaža, prirodno osvjetljenje sunčevim zrakama tokom dana, samo su neki od razloga opravdanosti sportskih balona EDSA Court. Za izradu balona koristimo membranu sa garancijom 10 godina.
EDSA COURT – SPORTSKI BALONI